Verkkoviestintä

Tuodaan verkkoviestintäsi ajan tasalle.

Palvelut

Tulevaisuuden tekijöiden pitää näkyä verkossa. Lähes kaikki viestinnän osa-alueet hyötyvät, kun verkkoviestintä on edistyksellistä. Edistämme digitalisaatiota auttamalla yrityksiä verkkoviestinnän kehittämisessä ja sen mittaamisessa. Autamme lisäämään yrityksenne somenäkyvyyttä ja verkkosivuston kävijämääriä. Verkkoviestintä on paljon muutakin kuin teknisiä sovelluksia. Se on sisältöjä ja sanomaa.

Datan hallinta

Datan hallinta

Pyöritämme exceliä ja hallitsemme dataa asiakkaan tarpeisiin. Teemme datan visualisointia ja analysointia erilaisiin julkaisuihin. Autamme myös varautumaan GDPR:ään. Meillä tieto ei lisää tuskaa.

Verkkosivut

Verkkosivut

Hoidamme verkkosivustouudistuksenne. Teemme projektin alusta loppuun tai toimimme sen ostajana. Kartoitamme tarpeenne, kilpailutamme kumppanit ja hallitsemme projektia puolestanne.

Läsnäolo somessa

Läsnäolo somessa

Kartoitamme yrityksenne sosiaalisen median käyttömahdollisuudet. Valitsemme sopivat kanavat, rakennamme profiilit ja opastamme niiden käytössä. Sitten mitataan kävijämäärät, artikkelien klikkaukset ja medianäkyvyys.

Verkkoprojektin osa-alueita

#analyysi, tutkimus, kartoitus #sisältöjen uudelleenjärjestely ja konseptointi #rakenne ja rautalankamallit #visuaalinen ilme #tekninen toteutus ja koodaus #SEO, asiasanat, kategoriat, metatiedot #testaus #projektinhallinta

Kirjoita hakusi ja paina Enter.