Verkkoviestintä

Tuodaan verkkoviestintäsi ajantasalle.

Palvelut

Tulevaisuuden tekijöiden pitää näkyä verkossa. Lähes kaikki viestinnän osa-alueet hyötyvät, kun verkkoviestintä on edistyksellistä. Edistämme digitalisaatiota auttamalla yrityksiä verkkoviestinnän kehittämisessä ja sen mittaamisessa. Verkossa palvellaan asiakkaita, luodaan brändiä ja hallitaan mainetta. Verkkoviestintä on paljon muutakin kuin teknisiä sovelluksia. Se on sisältöjä ja sanomaa.

Asiakasdatan hallinta

Asiakasdatan hallinta

Meillä tieto ei lisää tuskaa. Hankimme kuluttajakyselyillä asiakasdataa viestinnän suunnittelun tueksi. Toteutamme datan visualisointia ja analysointia. Teemme mediaseurantaa ja lehdistötiedotekampanjat.

Verkkosivut

Verkkosivut

Hoidamme verkkosivustouudistuksenne. Teemme projektin alusta loppuun tai toimimme sen ostajana. Kartoitamme tarpeenne, kilpailutamme kumppanit ja hallitsemme projektia puolestanne.

Läsnäolo somessa

Läsnäolo somessa

Kartoitamme yrityksenne sosiaalisen median käyttömahdollisuudet. Valitsemme sopivat kanavat, rakennamme profiilit ja opastamme niiden käytössä. Sitten mitataan kävijämäärät, artikkelien klikkaukset ja medianäkyvyys.

Verkkoprojektin osa-alueita

#analyysi, tutkimus, kartoitus #sisältöjen uudelleenjärjestely ja konseptointi #rakenne ja rautalankamallit #visuaalinen ilme #tekninen toteutus ja koodaus #SEO, asiasanat, kategoriat, metatiedot #testaus #projektinhallinta

Kirjoita hakusi ja paina Enter.