Meistä yrityksenä – Rodinia

Viestintää, joka muuttaa maailmaa. Oikeasti.

Rodinia on Suomen ensimmäinen kestävään kehitykseen erikoistunut viestintätoimisto. Olemme kestävän liiketoiminnan strateginen kumppani ja kestävän markkinoinnin edelläkävijä. Tarjoamme luovia, rohkeita ja laadukkaita viestintäratkaisuja, joilla on yhteiskunnallista vaikuttavuutta, vastuullisuusviestintää kestävällä pohjalla.

Meistä

Keitä olemme?

Keitä olemme?

Olemme yhteiskunnallisia ajattelijoita, joilla on vahvat eettiset arvot. Meillä on aktivistitausta ja ajamme muutosta kohti kestävää tulevaisuutta. Olemme työskennelleet pitkään sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, joten ymmärrämme organisaatioiden erilaiset viestintätarpeet.

Arvomme

Arvomme

Kannustamme johtamista tarinankerronnan keinoin. Neuvomme aina asiakkaan parhaaksi. Perustamme päätöksemme tutkittuun tietoon. Arvostamme yhteistyötä ja laadusta emme tingi. Olemme rohkeita, luovia, joustavia, sitoutuneita ja luotettavia.

Missiomme

Missiomme

Törmäytämme liiketoiminnan tarpeet ja kestävän kehityksen tavoitteet, jotta organisaatiot mukautuvat väistämättömään yhteiskunnalliseen muutokseen. Tästä löytyy tulevaisuuden kasvu ja työpaikat – sekä uudet liiketoimintamahdollisuudet.

Ihmiset

 • Minna Rajainmäki
  Minna Rajainmäki Toimitusjohtaja, viestintästrategi

  (at)rodinia.fi

 • Ilkka Olander
  Ilkka Olander Verkkosuunnittelija
 • Sami Nyyssölä
  Sami Nyyssölä Graafinen suunnittelija

Asiakkaitamme

Olittepa sitten tekstiilli- tai tuotantoteolllisuuden yritys, cleantechin tai kiertotalouden edelläkävijä, rakennus- tai matkailualan toimija tai rahoituksella toimiva järjestö, autamme teitä profiloitumaan muuttuvassa markkinassa ja saamaan viestinne läpi.

Visio

Inspiroimme yrityksiä saavuttamaan kestävää kasvua vastuullisen liiketoiminnan avulla. Olemme kestävän liiketoiminnan strateginen kumppani ja kestävän markkinoinnin edelläkävijä. Muokkaamme myös omaa toimialaamme.

Kestävän kehityksen tavoitteet

Tavoitteet

Kaikki projektimme tukevat asiakasorganisaatioiden uusiutumista YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) mukaisesti. Tavoitteemme on inspiroida yrityksiä saavuttamaan kestävää kasvua vastuullisen liiketoiminnan avulla. Tarjoamme luovia, rohkeita ja laadukkaita viestintäratkaisuja, joilla on myös yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.