Rodinia

Viestintää, joka muuttaa maailmaa. Oikeasti.

Rodinia Oy on Suomen ainoa kestävään kehitykseen erikoistunut viestintätoimisto. Edistämme kestävää kehitystä auttamalla visionäärisiä yrityksiä viestimään paremmin. Rakennamme yrityksille viestintästrategiat, autamme vastuullisuusviestinnän kehittämisessä sekä tarjoamme ammattimaista sisällöntuotantoa.

Meistä

Keitä olemme?

Keitä olemme?

Olemme yhteiskunnallisia ajattelijoita, joilla on vahvat eettiset arvot. Meillä on aktivistitausta ja ajamme muutosta kohti kestävää tulevaisuutta. Olemme työskennelleet pitkään sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, joten ymmärrämme yritysten viestintätarpeet ja niiden haasteet.

Arvomme

Arvomme

Kannatamme johtamista tarinankerronnan keinoin. Neuvomme aina asiakkaan parhaaksi. Perustamme päätöksemme tutkittuun tietoon. Arvostamme yhteistyötä ja laadusta emme tingi. Olemme rohkeita, luovia, joustavia, sitoutuneita ja luotettavia.

Missiomme

Missiomme

Tavoitteenamme on törmäyttää liiketoiminnan tarpeet ja kestävä kehitys. Uskomme, että tästä löytyy tulevaisuuden kasvu ja työpaikat – sekä uudet liiketoimintamahdollisuudet. Autamme muotoilemaan viestintästrategioita kestävän kehityksen hankkeille.

Tiimi

  • Minna Rajainmäki
    Minna Rajainmäki Toimitusjohtaja, viestintästrategi

    (at)rodinia.fi

  • S. Saleem
    S. Saleem Consultant & concept planning

Asiakkaitamme

Olittepa sitten teolllisuussyritys, cleantech-edelläkävijä, rakennus- tai matkailualan toimija tai järjestö, autamme teitä viestimään paremmin.

Visio

Inspiroimme yrityksiä luomaan vain positiivisia vaikutuksia yhteiskuntaan. Olemme kestävän kehityksen edelläkävijä ja uudistamme viestinnän toimialaa.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.