Rodinia

Viestintää, joka muuttaa maailmaa. Oikeasti.

Rodinia Oy on Suomen ainoa kestävään kehitykseen erikoistunut viestintätoimisto. Edistämme kestävää kehitystä auttamalla visionäärisiä yrityksiä viestimään paremmin. Rakennamme yrityksille viestinnän perustoiminnot ja strategiat, autamme verkkoviestinnän kehittämisessä sekä tarjoamme ammattimaista sisällöntuotantoa.

Meistä

Keitä olemme?

Keitä olemme?

Meillä on vankka kokemus journalistisista sisällöistä ja selkeä näkemys eri kohdeyleisöjen tarpeista. Olemme työskennelleet pitkään monien liike-elämän toimijoiden kanssa ja ymmärrämme yritysten viestintätarpeet ja niihin liittyvät haasteet.

Verkostomme?

Verkostomme?

Teemme yhteistyötä kestävään kehitykseen sitoutuneiden järjestöjen kanssa, joten verkostomme on laaja ja ammattitaitoinen. Kysy meiltä mitä tahansa viestintään tai kestävään kehitykseen liittyvää – jos emme itse tiedä, verkostomme tietää.

Mihin uskomme?

Mihin uskomme?

Tavoitteenamme on törmäyttää liiketoiminnan tarpeet ja kestävä kehitys. Uskomme, että tästä löytyy tulevaisuuden kasvu ja työpaikat – sekä uudet liiketoimintamahdollisuudet. Työmme on kunnianhimoista ja vaativaa, mutta niin on tämä aikakin.

Tiimi

 • Minna Rajainmäki
  Minna Rajainmäki Toimitusjohtaja, viestintästrategi

  +358 40 773 9192
  minna.rajainmaki (at) rodinia.fi

 • Heidi Majdahl Graafikko, visuaalinen suunnittelija

  +358 44 598 1644
  heidi.majdahl (at) maimedia.fi

Visio

Visiomme on auttaa yrityksiä parantamaan maailmaa viestinnän avulla.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.