Rodinia

Viestintää, joka muuttaa maailmaa. Oikeasti.

Rodinia Oy on Suomen ainoa kestävään kehitykseen erikoistunut viestintätoimisto. Edistämme kestävää kehitystä auttamalla visionäärisiä yrityksiä viestimään paremmin. Rakennamme yrityksille viestinnän perustoiminnot ja strategiat, autamme vastuullisuusviestinnän kehittämisessä sekä tarjoamme ammattimaista sisällöntuotantoa.

Meistä

Keitä olemme?

Keitä olemme?

Meillä on vankka kokemus journalistisista sisällöistä ja selkeä näkemys eri kohdeyleisöjen tarpeista. Olemme työskennelleet pitkään monien liike-elämän toimijoiden kanssa ja ymmärrämme yritysten viestintätarpeet ja niihin liittyvät haasteet.

Verkostomme?

Verkostomme?

Teemme yhteistyötä kestävään kehitykseen sitoutuneiden järjestöjen kanssa, joten verkostomme on laaja ja ammattitaitoinen. Kysy meiltä mitä tahansa viestintään tai kestävään kehitykseen liittyvää – jos emme itse tiedä, verkostomme tietää.

Mihin uskomme?

Mihin uskomme?

Tavoitteenamme on törmäyttää liiketoiminnan tarpeet ja kestävä kehitys. Uskomme, että tästä löytyy tulevaisuuden kasvu ja työpaikat – sekä uudet liiketoimintamahdollisuudet. Työmme on kunnianhimoista ja vaativaa, mutta niin on tämä aikakin.

Tiimi

 • Minna Rajainmäki
  Minna Rajainmäki Toimitusjohtaja, viestintästrategi

  minna.rajainmaki (at) rodinia.fi

  +358 40 774 1838

 • Heidi Majdahl
  Heidi Majdahl Graafikko, visuaalinen suunnittelija
 • S. Saleem
  S. Saleem Strategy Consultant, Research and Analysis

Asiakkaitamme

Olittepa sitten metsä- tai meriteolllisuuden yritys, cleantech-edelläkävijä, rakennus- tai matkailualan toimija tai talouselämän järjestö, autamme teitä viestimään paremmin.

Visio

Visiomme on auttaa yrityksiä parantamaan maailmaa viestinnän avulla.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.