Rodinia

Viestintää, joka muuttaa maailmaa. Oikeasti.

Rodinia Oy on Suomen ainoa kestävään kehitykseen erikoistunut viestintätoimisto. Edistämme kestävää kehitystä auttamalla visionäärisiä yrityksiä viestimään paremmin. Rakennamme yrityksille viestinnän perustoiminnot ja strategiat, autamme verkkoviestinnän kehittämisessä sekä tarjoamme ammattimaista sisällöntuotantoa.

Meistä

Keitä olemme?

Keitä olemme?

Meillä on vankka kokemus journalistisista sisällöistä ja selkeä näkemys eri kohdeyleisöjen tarpeista. Olemme työskennelleet pitkään monien liike-elämän toimijoiden kanssa ja ymmärrämme yritysten viestintätarpeet ja niihin liittyvät haasteet.

Verkostomme?

Verkostomme?

Teemme yhteistyötä kestävään kehitykseen sitoutuneiden järjestöjen kanssa, joten verkostomme on laaja ja ammattitaitoinen. Kysy meiltä mitä tahansa viestintään tai kestävään kehitykseen liittyvää – jos emme itse tiedä, verkostomme tietää.

Mihin uskomme?

Mihin uskomme?

Tavoitteenamme on törmäyttää liiketoiminnan tarpeet ja kestävä kehitys. Uskomme, että tästä löytyy tulevaisuuden kasvu ja työpaikat – sekä uudet liiketoimintamahdollisuudet. Työmme on kunnianhimoista ja vaativaa, mutta niin on tämä aikakin.

 • Minna Rajainmäki
  Minna Rajainmäki Toimitusjohtaja, viestintästrategi

  +358 40 773 9192
  minna.rajainmaki (at) rodinia.fi

 • Heidi Majdahl Graafikko, visuaalinen suunnittelija

  +358 44 598 1644
  heidi.majdahl (at) maimedia.fi

Ydinviestit esiin

Konsultoimme asiakkaan olemassa olevaa viestintäsuunnitelmaa. Selkeytimme suunnitelman viestinnällisiä ja markkinoinnillisia tavoitteita, jotta toiminnan lopputulos vastaa sitä, mitä halutaan. Kommentoimme viestinnän vastuullisuutta ja teimme ehdotuksia siitä, miten se voidaan varmistaa. Haastoimme yritysjohtoa kysymyksillä, joita kriittinen yleisö luultavasti tulee kysymään. Lopuksi teimme listan kehitysehdotuksista, joilla suunnitelmaa voi parantaa ja sen toteutumista mitata tehokkaasti. Työskentelimme työpajamenetelmällä.

Some tutuksi

Koulutamme asiakkaiden henkilökuntaa ja jäseniä käyttämään sosiaalista mediaa. Hallitsemme Twitterin, Facebookin ja Instagramin sujuvasti. Teemme käytännön harjoituksia, keskustelemme trendeistä ja opetamme tekemään mielenkiintoista sisältöä eri kanaviin niiden erityispiirteet huomioiden. Perehdymme kohderyhmiin ja sosiaalisen median julkaisustrategioihin. Autamme keksimään ratkaisuja vastaan tuleviin ongelmiin. Käymme läpi myös houkuttelevien maksettujen somekampanjoiden perusteet. Koulutukset sopivat sekä yrityksille että järjestöille.

Tiukasti aiheessa

Tuotimme asiakkaamme jäsenlehteä. Selkeytimme lehdenteon prosessia kustannusten karsimiseksi. Vastasimme sisältösuunnitelmasta, aikataulutuksesta, kirjoittajien briiffaamisesta ja tekstien editoinnista. Versioimme tekstit erikseen sekä verkko- että printtijulkaisuihin ja varmistimme tekstien jakelun myös sosiaalisen median kanaviin. Verkkojulkaisemiseen loimme omat rutiinit kohderyhmän tarpeiden pohjalta. Lisäsimme sidosryhmäviestintää ja vahvistimme kumppaniyhteistyötä. Boardview-lehti

Virheet minimiin

Vastaavana sisällöntuottajana osallistuimme asiakkaan verkkosivustouudistuksen toteutukseen. Vanha tietokantaohjelma päivitettiin nykyaikaiseksi. Projektin tavoitteena oli teknisen toimivuuden varmistaminen ja manuaalisen työn vähentäminen. Määrittelimme käyttäjän tarpeet ja valvoimme projektin toteutusta. Lisäksi testasimme valmiin sivuston. Uudistuksen myötä sivuston tekninen toimivuus, tietoturva ja käytettävyys paranivat 100 prosenttia. Manuaalinen työ puolittui ja sen myötä virheet katosivat lähes kokonaan.

Haasteet mahdollisuuksiksi

Autoimme maahanmuuttajaa perustamaan kodinremontointia tarjoavan yrityksen. Teimme myynti- ja markkinointistrategian ja vastasimme sen toteutuksesta. Loimme yritykselle omalaatuisen brändin kääntämällä maahanmuuttajan haasteet mahdollisuuksiksi. Hoidimme yrityksen markkinointi-, asiakas- ja yhteiskuntasuhdeviestinnän. Teimme yritykselle verkkosivut, käyntikortit, logon ja hankimme medianäkyvyyttä. Puolessa vuodessa yritys kasvoi kaksi ihmistä työllistäväksi yritykseksi ja niitti mainetta paikallisesti.

Visio

Visiomme on auttaa yrityksiä parantamaan maailmaa viestinnän avulla.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.