Rodinia

Viestintää, joka muuttaa maailmaa. Oikeasti.

Rodinia Oy on Suomen ainoa kestävään kehitykseen erikoistunut viestintätoimisto. Edistämme kestävää kehitystä auttamalla visionäärisiä yrityksiä viestimään paremmin. Rakennamme yrityksille viestinnän perustoiminnot ja strategiat, autamme vastuullisuusviestinnän kehittämisessä sekä tarjoamme ammattimaista sisällöntuotantoa.

Meistä

Keitä olemme?

Keitä olemme?

Olemme yhteiskunnallisia ajattelijoita, joilla on vahvat eettiset arvot. Meillä on vahva aktivistitausta ja ajamme muutosta kestävän tulevaisuuden puolesta. Olemme työskennelleet pitkään sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, joten ymmärrämme yritysten viestintätarpeet ja niiden haasteet.

Arvomme

Arvomme

Kannatamme johtamista tarinankerronnan keinoin. Neuvomme aina asiakkaan parhaaksi. Perustamme päätöksemme tutkittuun tietoon. Arvostamme yhteistyötä ja käytämme aina parhaita mahdollisia osaajia. Laadusta emme tingi. Olemme rohkeita ja luovia! Joustava, sitoutunut ja luotettava.

Missiomme

Missiomme

Tavoitteenamme on törmäyttää liiketoiminnan tarpeet ja kestävä kehitys. Uskomme, että tästä löytyy tulevaisuuden kasvu ja työpaikat – sekä uudet liiketoimintamahdollisuudet. Johtaminen on viestintää ja siinä me voimme auttaa.

Tiimi

 • Minna Rajainmäki
  Minna Rajainmäki Toimitusjohtaja, viestintästrategi

  minna.rajainmaki (at) rodinia.fi

  +358 40 774 1838

 • Heidi Majdahl
  Heidi Majdahl Graafikko, visuaalinen suunnittelija
 • S. Saleem
  S. Saleem Research, Analysis and Concept Planning

Asiakkaitamme

Olittepa sitten metsä- tai meriteolllisuuden yritys, cleantech-edelläkävijä, rakennus- tai matkailualan toimija tai talouselämän järjestö, autamme teitä viestimään paremmin.

Visio

Inspiroimme yrityksiä luomaan vain positiivisia vaikutuksia yhteiskuntaan. Olemme kestävän kehityksen edelläkävijä ja uudistamme viestinnän toimialaa.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.