Rodinia

Viestintää, joka muuttaa maailmaa. Oikeasti.

Kestävällä pohjalla

Rodinia on Suomen ensimmäinen kestävään kehitykseen erikoistunut viestintätoimisto.
Olemme kestävän liiketoiminnan strateginen kumppani ja kestävän markkinoinnin edelläkävijä. Tarjoamme luovia, rohkeita ja laadukkaita viestintäratkaisuja, joilla on myös yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Perusta

Maaperä, josta viestintämme versoo.

Arvot

Sitoudumme jokaiseen toimeksiantoon huolella ja ammattitaidolla. Luomme luottamusta läpinäkyvällä vastuullisuusviestinnällä. Arvostamme yhteistyötä ja laadusta emme tingi. Olemme rohkeita, luovia ja joustavia.

Visio

Rakennamme maailmaa, jossa yritykset tuottavat jaettua arvoa yhteiskuntaan. Inspiroimme yrityksiä saavuttamaan kestävää kasvua vastuullisen liiketoiminnan avulla. Muokkaamme myös omaa toimialaamme.

Missio

Törmäytämme liiketoiminnan ja kestävän kehityksen, jotta organisaatiot mukautuvat väistämättömään muutokseen. Tästä löytyy tulevaisuuden kasvu ja työpaikat – sekä uudet liiketoimintamahdollisuudet.

Tiimi

Tiimiimme kuuluu vastuullisuusasiantuntijoita, viestintäkonsultteja, visuaalisia suunnittelijoita ja sisällöntuottajia. Tällä yhdistelmällä pystymme auttamaan teitä sekä vastuullisuuden liiketoimintanäkökulmien löytämisessä että niiden viestimisessä valituille kohderyhmille.

Minna Rajainmäki

Toimitusjohtaja, viestintästrategi

Safwan Saleem

Safwan Saleem

Strategist

Ida Krook

Ida Krook

Vastuullisuusviestinnän asiantuntija

Minttu Hänninen

Minttu Hänninen

Sisällöntuottaja, copywriter

Kumppanit

Ilkka Olander

Verkkosuunnittelija

Anu Ruusila

Anu Ruusila

Vastuullisuusviestinnän asiantuntija

Mari Huhtanen

Mari Huhtanen

Graafinen suunnittelija

Jyri Öhman

Jyri Öhman

Graafinen suunnittelija

Töihin meille?

Haluaisitko liittyä osaavaan joukkoomme? Katso avoinna olevat tehtävät.

Kestävää kasvua

Tavoitteemme on inspiroida yrityksiä saavuttamaan kestävää kasvua vastuullisen liiketoiminnan avulla. Ratkaisemme asiakkaiden viestinnällisiä haasteita pitkän aikavälin menestyksen takaamiseksi ja brändiarvon kasvattamiseksi.

Kestävän kehityksen tavoitteet

Kaikki projektimme tukevat asiakasorganisaatioiden uusiutumista YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) mukaisesti. Olemme myös UN Global Compactin jäsen. Autamme organisaatioita vastaamaan EU:n kestävyysraportointidirektiivin ja muun lainsäädännön vaatimuksiin.