Töitämme

Näin asiakkaat onnistuvat kanssamme kestävän liiketoiminnan kehittämisessä.

Heinon Tukun vastuullisuusraportti

Autoimme Heinon Tukkua toteuttamaan kaksi ensimmäistä vastuullisuusraporttiaan. Konsultoimme sisällöissä, editoimme tekstit ja loimme raportin ulkoasun. Monimutkaiset aiheet onnistuttiin esittämään ymmärrettävästi.

Uusi bränditarina – Hävikinvähentäjä

Loimme Fredman Groupin kuluttajatuotebrändille ajanmukaisen ja kuluttajia puhuttelevan bränditarinan. Teimme tiivistä mediaseurantaa ja osallistuimme julkiseen keskusteluun brändin markkinointikanavissa.

Ekologinen tuoteperhe – ESKIMO® Eko

Suunnittelimme ESKIMO®-brändin vastuullisille tuotteille ekologisen brändi-ilmeen ja selvitimme kuluttajien toiveita. Uudistimme pakkausten ulkoasun ja tuotimme siihen liittyvää viestintä- ja markkinointimateriaalia.

Hope ry:n vuosikertomus

Nopeasti kasvava hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry haluaa ammattimaisesti toteutetun vuosikertomuksen kertomaan yhdistyksen toiminnasta ja vapaaehtoistyöllä saavutetuista tuloksista. Hioimme sisällöistä toimintaa kuvaavan kokonaisuuden.

Boardview jäsenlehti

Uudistimme Boardview jäsenlehden. Selkeytimme lehdenteon prosessia, uudistimme ulkoasua ja sisältökonseptia yhteistyössä asiakkaan kanssa. Vastasimme myös mm. sisältösuunnitelmasta, aikataulutuksesta ja editoinnista.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.