Kauppa

Oppaat | Videot | Digipalvelu

Tämä on kauppa, jossa pääset käsiksi vastuullisuuden teemaan helposti. Lataa ilmaiset oppaamme, katso videot tai osta lisenssi digitaaliseen vastuullisuusviestinnän palveluumme.

Verkkokauppa

Tutustu kestävään valikoimaamme kestävää jokapäiväistä luksusta.

Flâneri

Olemme valinneet verkkokauppaan vastuullisia brändejä eri puolilta maailmaa, jotta kuluttaisimme vähemmän mutta parempaa. Flânerin elämäntavan myötä asiakkaamme vaikuttavat konkreettisesti ostopäätöksillään tukiessaan vastuullisuudelle omistautuneita tuottajia ja vähentäessään jätettä.

Ilmaiset oppaat

Lataa oppaamme, joiden avulla voit tutustua vastuullisuusviestinnän perusteisiin.

Vastuullisuussanasto

Vastuullisuudesta puhutaan nyt kaikkialla. Jotta vastuullisuudesta voidaan ylipäätään viestiä, on yritysten ymmärrettävä liiketoimintansa vaikutukset ja rooli toimintaympäristössään.

Keräsimme tähän oppaaseen ajankohtaiset ja merkittävät vastuullisuuteen liittyvät termit, jotka jokaisen vastuullisuusviestijän tulisi osata.

Kiertotalousopas

Tulevaisuudessa kiertotalouden ratkaisuja hyödyntävät yritykset valtaavat markkinoita yrityksiltä, jotka eivät kykene uusiutumaan. Muutos vaatii toiminnan ja ansaintamallien radikaalia uudistamista, joka ei ole kaikilta osin helppoa. Kiertotalous luo kuitenkin mahdollisuuksia uudenlaiseen kasvuun.