Vastuullisuusviestintä

Raaputamme brändin sielun esiin.

Palvelut

Vastuullisuusviestinnällä rakennetaan bränditarinaa ja hankitaan kuluttajien luottamusta. Vastuullisuusviestintää tehdään pääasiassa verkossa, mutta myös raporteissa ja perinteisissä kanavissa. Tiedätkö, mitkä teemat puhuttelevat teidän asiakkaitanne?

Markkinatutkimukset

Markkinatutkimukset

Tutkimme kuluttajien toiveita brändinne, tuotteenne ja palvelunne osalta teille sopivalla tavalla ja budjetilla. Hankimme kuluttajakyselyillä asiakasdataa viestinnän suunnittelun tueksi. Toteutamme datan visualisointia ja analysointia.

Brändiuudistus

Brändiuudistus

Raaputamme brändin sielun esiin kestävän kehityksen teemojen mukaisesti. Brändissänne luultavasti on jo kaikki tarvittava, mutta se on ehkä ajan saatossa joutunut hukkaan. Tai vaikkei olisikaan, puhalletaan siihen uutta hönkää!

Raportointi

Raportointi

Rakennamme teille uskottavan yritysvastuuohjelman tai kommentoimme olemassa olevaa vastuullisuusohjelmaanne. Toteutamme vastuullisuusraportit, vuosikertomukset, mediaseurannan ja lehdistötiedotteet, jotta hyvät teot eivät jäisi salaisuudeksi.

Verkkoprojektin osa-alueita

#analyysi, tutkimus, kartoitus #sisältöjen uudelleenjärjestely ja konseptointi #rakenne ja rautalankamallit #visuaalinen ilme #tekninen toteutus ja koodaus #SEO, asiasanat, kategoriat, metatiedot #testaus #projektinhallinta

Kirjoita hakusi ja paina Enter.