Yritysvastuuraportointi

Tiesitkö, että yli 500 henkilöä työllistävien yritysten on EU direktiivin mukaan raportoitava vastuullisuudestaan vuodesta 2017 alkaen?

Sääntely lisääntyy. Vaikka raportoinnin muoto onkin vapaa, kannattaa siihen suhtautua alusta alkaen vakavasti.

Vastuullisuus tulee tulevaisuudessa yhä useammin vaikuttamaan niin kuluttajien kuin sijoittajien päätöksiin. Sijoittajat lukevat yritysvastuuraportteja entistä enemmän ja raportointia ollaan kehittämässä yhteinäiseksi.

Yritysvastuu on oiva maineenhallintakeino myös pk-yrityksille. Vastuullinen liiketoiminta lisää kilpailukykyä ja vastuullisuudesta raportointi lisää luottamusta pitkäjänteiseen toimintaan.

Tarve yritysvastuuraportille tuli vähän yllättäen. Kädet on täynnä, eikä kunnollista toimintatapaa sen luomiseen ole. Mitä sen pitäisi edes sisältää?

Tilaa MAI-raportti!

Olemme kehittäneet oman konseptin, jolla luomme yritysvastuuraportit nopeasti. Raporteissamme huomioidaan kaikki tarvittavat asiat ja ne toimivat yritysvastuuohjelman pohjana seuraavalle vuodelle.

Saat meiltä joko sparrausapua sisältöihin, ulkoasusuunnittelun tai viemme läpi koko projektin yhdessä avainhenkilöidenne kanssa suunnittelusta julkaisuun. Teemme oleellisuusanalyysin, avainhenkilöiden haastattelut ja tuotamme visuaaliset elementit.

Halutessanne voimme hyödyntää olemassa olevia viitekehyksiä.

Palvelulupaus

Meille aikataulussa pysyminen ja yksityiskohdat ovat kunnia-asia. Yhteistyönä syntyvät raportit ovat näyttäviä ja visuaalisesti helppolukuisia. Mielestämme sekä talous- että ympäristötieto on niin kiinnostavaa, että se pitää esittää ymmärrettävällä tavalla.

Yritysvastuuraporttimme ovat rehellisiä ja osoittavat vastuunkantoa ja kestävää kehitystä.

Raporttimme erottuvat muista sillä, että niissä on selkeä rakenne, jota noudatetaan pääsääntöisesti.

Tilaa työ ennen vuodenvaihdetta, niin saat näyttävän ja asiallisen raportin valmiiksi vuosikertomuksen yhteyteen!

 

Kysy lisää:

Minna Rajainmäki / sisällöt, strategia

(at) rodinia.fi

+358 40 773 9192

 

Heidi Majdahl / visuaalinen suunnittelu

(at) maimedia.fi

+358 44 598 1644

 

 

Kirjoita hakusi ja paina Enter.