Skip to content

GRI -standardit kuuluvat Rodinian ydintoimintaan

continent

Jaa kirjoitus

Olemme liittyneet kansainväliseen GRI-yhteisöön, joka työskentelee yhdessä kestävän kehityksen ja vastuullisuusraportoinnin parissa tarjoamalla GRI -standardit vastuullisuustyöhön.

Mikä on GRI?

GRI (Global Reporting Initiative) on riippumaton kansainvälinen organisaatio, joka auttaa yrityksiä ja muita organisaatioita ottamaan vastuuta vaikutuksistaan tarjoamalla maailmanlaajuisen yhteisen kielen kommunikoida vaikutuksista kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. GRI -standardit helpottavat globaalisti yrityksiä toimimaan kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Miten GRI näkyy Rodinian toiminnassa?

GRI -standardit ovat osa asiakkaillemme toteuttamiamme yritysvastuuraportteja. Tämän vuoksi GRI-yhteisö liittyminen on mielestämme tärkeää.

Vastuullisuusraportoinnissa on oleellista, että yrityksen painopistealueet kartoitetaan ensin ja luodaan vaikuttava vastuullisuusohjelma. Siihen on olemassa työkaluja ja GRI on yksi niistä.

Tavoitteemme on inspiroida yrityksiä saavuttamaan kestävää kasvua vastuullisen liiketoiminnan avulla. Ratkaisemme asiakkaiden viestinnällisiä haasteita pitkän aikavälin menestyksen takaamiseksi ja brändiarvon kasvattamiseksi.

GRI -standardit osa vastuullisia olympialaisia

Seuraamme intensiivisesti kestävän kehityksen ja yritysvastuun teemoja Suomessa ja ulkomailla, sillä haluamme olla perillä kansainvälisestä kehityksestä. Kerromme tässä blogissa ajankohtaisista teemoista, joita aiheen ympärillä käydään.

Tiesitkö, että Tokion olympialaiset 2020 on tehnyt vastuullisuusohjelman ja raportoi siitä GRI standardien mukaan? Olympialaisten vastuullisuusteemat ovat vapaasti käännettynä:

  • Ilmastonmuutos
  • Resurssitehokkuus
  • Luonnon monimuotoisuus
  • Ihmisoikeudet; työoikeudet ja reilu työ
  • Osallisuus, yhteistyö ja viestintä

Seuraamme mielenkiinnolla, miten nämä tulevat käytännössä toteutumaan. Lue lisää täältä.

Tilaa uutiskirje

Ymmärrä kestävää viestintää. Saat tuoreimmat uutiset sähköpostiisi.